Hoe werkt het?

Delicathuis.nl is hét bestelplatform voor delicatessen. Laat op uw gepersonaliseerde bedrijfspagina zien welke delicatessen u in huis heeft! 

LOVE TO ENYOY AT HOME!

Wat is Delicathuis?

Kerst, de feestdagen of andere speciale momenten vieren mensen tegenwoordig thuis. Dit betekent niet dat mensen thuis niet kunnen genieten. 

Nee, juist nu is het belangrijk om samen met vrienden en familie te genieten van de lekkerste delicatessen in huis. 

Via Delicathuis.nl kunnen mensen daarom de door jullie aangeboden delicatessen bestellen via onze site! Lees verder hoe wij jullie kunnen helpen.. 

Waar staan wij voor

Meld jouw bedrijf aan:

Meld jouw bedrijf aan en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Wij maken een bedrijfsprofiel:

Wij maken samen met jullie een volledig gepersonaliseerd bedrijfsprofiel. In te richten met foto's van de zaak en foto's van jullie delicatessen.

Ready to go:

Nu is het aan ons! Wij gaan door middel van een groot bereik en een gevarieerd aanbod veel bezoekers naar onze website trekken.

Er is een bestelling binnen:

Mooi! Zojuist is er een bestelling binngekomen. De bestelling komt direct in jouw mailbox terecht.

Afrekenen:

De omzet staat binnen 1 week op jouw rekening. Voor iedere bestelling wordt 6 % comissie van de omzet incl. btw in rekening gebracht.

Iedereen blij!

Gelukkig! Als alles is goed gegaan is iedereen tevreden. Let's keep it this way.

my story

Waarom Delicathuis?

Lees de reviews van andere restaurants & speciaalzaken op onze homepagina. Bekijk hiernaast hoeveel bedrijven zijn aangesloten, hoeveel bestellingen er zijn geplaatst en hoeveel bezoekers we per dag hebben!
Michel Geijs
Delicathuis.nl oprichter
0
Aantal aangesloten bedrijven

Vragen I Staat jouw vraag er tussen?

Veel gestelde vragen

Ja, 6 % van het bestel bedrag incl. btw. Verder zijn er geen maandelijkse of eenmalige kosten aan verbonden voor het plaatsen van delicatessen of hebben van een bedrijfsprofiel.

Samen met ons een bedrijfsprofiel aanmaken (10 min werk). Vooraf doorgeven welke delicatessen je op de site wil aanbieden. En verder… eigenlijk niet zo veel. Tot dat er een bestelling binnenkomt natuurlijk.. Dan is het aan jullie! 

Dit kan aangegeven worden per bestelling. Indien jullie bedrijf ook bezorgd aan huis kunt u dit aangeven op uw bedrijfspagina en eventuele extra kosten in rekening brengen voor de klant. 

Registreer jouw bedrijf gratis

Wij nemen binnen 1 dag contact met je op om jouw bedrijfsprofiel compleet te maken.